Arheologia Interzisa. Set 2 Volume. Istoria ascunsa a umanitatii

Arheologia Interzisa. Set 2 Volume. Istoria ascunsa a umanitatii
Preț: 170,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-973-1965-46-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 560
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Descriere Arheologia Interzisa. Set 2 Volume. Istoria ascunsa a umanitatii

 O carte controversată care te provoacă să pui la îndoială tot ce știai despre evoluția omului. Arheologia interzisă este cartea pe care nu trebuie sa o ratezi! 

Cartea Arheologia interzisă îl contrazice cu dovezi chiar pe Darwin și a sa teorie evoluționistă.

Este o carte care incită orice cititor spre aflarea adevărului dincolo de sursele arheologice și paleontologice manipulate.

Arheologia interzisă este o revizuire remarcabil de completă a dovezilor științifice referitoare la originile umane.

Evaluează cu atenție toate dovezile, inclusiv pe acelea care au fost ignorate pentru că nu se potriveau cu paradigma dominantă.

Oricine poate învăța multe din cercetările și analizele meticuloase ale autorilor…

De unde venim și de când suntem pe Pământ? Aceasta este întrebarea care a pus pe jar omenirea în ultimele sute de ani. Michael A. Cremo și Richard L. Thompson vin cu un răspuns nou la această întrebare în cartea Arheologia interzisă – Istoria ascunsă a umanității.

Descoperirile lor contrazic flagrant toate teoriile pe care știința modernă le-a avansat. Venind cu studii și dovezi arheologice concrete, autorii spun că Homo Sapiens datează de mult mai mult timp pe Pământ decât crede sau vrea să ne facă pe noi să credem știința arheologică actuală.

Oficial, primele dovezi arheologice care atestă existența lui Homo Sapiens sunt de acum 6000 de ani. Iată însă că autorii aduc dovezi conform cărora Homo Sapiens există de nu mai puțin de… 500 de milioane de ani! Așadar, ce s-a întâmplat în perioada aceasta de sute de milioane de ani de existentă umană nedocumentată?

•    De ce această perioadă nu este acoperită de dovezi arheologice?
•    Au mai existat și alte civilizații umane avansate care au dispărut?
•    De ce în ultimele două secole au dispărut, au fost distruse sau pur și simplu ignorate unele dovezi arheologice?
•    De ce sunt încurajate doar perspectivele oficiale asupra evoluției omului?

Ne-au mințit arheologia și paleontologia până acum? Se pare că da. Iar demersul erudit, riguros documentat și, nu în ultimul rând, foarte curajos al celor doi autori pare să dovedească acest lucru și să răspundă la toate aceste întrebări.

 , Arheologia interzisa este o revizuire remarcabil de completa a dovezilor stiintifice referitoare la originile umane. Evalueaza cu atentie toate dovezile, inclusiv pe acelea care au fost ignorate pentru ca nu se potriveau cu paradigma dominanta. Oricine poate invata multe din cercetarile si analizele meticuloase ale autorilor..."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1654 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.