Băiatul meu frumos. Lupta unui tată cu dependenţa fiului său

Băiatul meu frumos. Lupta unui tată cu dependenţa fiului său
-5,1%
Preț: 56,00 lei
59,00 lei (-5,08%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-40-2303-2
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 528

DESCRIERE

DESCRIERE

Băiatul meu frumos. Lupta unui tată cu dependenţa fiului său - David Sheff
 
Povestea familiei Sheff este, desigur, unică, dar şi universală, în sensul că fiecare poveste despre dependență rezonează cu oricare alta. Cititorii vor descoperi că grija față de un dependent este la fel de complexă, solicitantă şi istovitoare ca şi dependența însăşi.
 
Ce s-a întâmplat cu băiatul meu frumos? Cu familia noastră? Unde am greșit? Nu ar trebui să reușesc să-l protejez? Acestea sunt întrebările care au stat în mintea lui David Sheff pe tot parcursul dependenței de droguri a fiului său și pe drumul anevoios al recuperării sale. Înainte de a fi dependent de metamfetamină, Nic era un băiat frumos, vesel, amuzant, un student sclipitor, carismatic și iubitor. După, a devenit un străin, distant, nesăbuit, autodistructiv, deprimat şi periculos, care mințea, fura și trăia pe străzi. Iar tatăl a căutat din toate puterile să găsească soluții, posibile tratamente pentru fiul său. Și a refuzat să renunțe la el.
 
 
 
Dependenții se află într-o stare de negare împreună cu familiile lor, deoarece adesea adevărul este prea greu de crezut, prea dureros şi prea înspăimântător. Dar negarea, oricât ar fi de obişnuită, este periculoasă. Mi-aş fi dorit să mă fi scuturat cineva şi să-mi fi spus: „Interveniți atât timp cât mai puteți, altminteri va fi prea târziu“. Poate că asta nu ar fi schimbat cu nimic situația, dar nu ştiu. Nimeni nu m-a scuturat şi nu mi-a spus-o. Chiar dacă ar fi făcut-o cineva, se poate să nu-l fi putut auzi. Poate că a trebuit să învăț pe calea cea mai grea. David Sheff
 
Sunt din nou la închisori pentru a afla dacă a fost arestat. Sun din nou la camerele de gardă ale spitalelor. Apoi, fratele lui Karen îl vede, sau crede că îl vede, pe strada Haight, stând ghemuit într-un colț, evaziv, agitat și cu un aer suspect. Sunt devastat — stupefiat, îngrozit. Nimic din viața mea nu m-a pregătit pentru a face față îngrijorării paralizante care mă copleşeşte atunci când nu știu unde este. Mi-l imaginez pe Nic rătăcind pe străzile din San Francisco aidoma unui animal sălbatic, rănit și disperat. David Sheff

CUPRINS:

Introducere
PARTEA I -  Stau treaz până noaptea târziu
PARTEA a II-a - Drogul lui preferat
PARTEA a III-a - Ce-o fi, o fi
PARTEA a IV-a - Dacă aş fi procedat altfel
PARTEA a V-a - Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla
Epilog
Postfaţă
Mulţumiri
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0377 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.