Biofizica. Teste grila rezolvate - Ionescu, Diana

Biofizica. Teste grila rezolvate - Ionescu, Diana
-1%
Preț: 96,00 lei
97,00 lei (-1,03%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 190

DESCRIERE

Descriere - Biofizica. Teste grila rezolvate

Structura pe capitole:

 

I. TESTE

 

II. REZOLVARI

 

Aceasta lucrare este destinata studentilor din anul I ai Facultatii de Medicina Generala din Universitatea de Medicina si Farmacie,, Carol Davila" Bucuresti care doresc sa se pregateasca pentru examenul de Biofizica, dar poate fi folositoare si altor studenti preocupati de aspecte ale Biofizicii si Fizicii Medicale sau tuturor celor care doresc sa isi revizuiascacunostintele in aceste domenii.

Intrebarile au fost elaborate pe baza tematicii cursului de biofizicapredat de membrii Disciplinei de Biofizica din UMF,, Carol Davila”, curs ce poate fi accesat si pe internet la adresa http://biofizica. umfcd. ro/

Intrebarile sunt tip grila si sunt structurate pe doua categorii:

1. intrebari cu un enunt principal urmat de doua afirmatii secundare (notate cu I si II); cele doua afirmatii secundare sunt independente intre ele, dar fiecare trebuie analizata in contextul enuntului principal. Raspunsul poate fi A, B, C sau D astfel:

A - daca ambele afirmatii sunt adevarate

B- daca prima afirmatie este adevarata si a doua falsa

C - daca prima afirmatie este falsa si a doua adevarata

D - daca ambele afirmatii sunt false

2. intrebari cu cinci variante de raspuns, dintre care una singura este corecta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0439 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.