Fişe de recapitulare şi evaluare finală clasa a II-a Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului

Fişe de recapitulare şi evaluare finală clasa a II-a
Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Anul publicării: 2019
Pagini: 48

DESCRIERE

Avizat M. E. N. prin Ordinul nr. 5318 din 21. 11. 2019

Fişele de lucru propuse de acest auxiliar sunt strâns legate de noţiunile studiate în clasa a II-a la comunicare în limba română şi matematică şi explorarea mediului.
Exerciţiile folosesc metode moderne interactive de lucru, care menţin trează atenţia elevului şi îi stârnesc, în acelaşi timp, interesul. De asemenea, sunt variate şi au grade diferite de dificultate, de la simplu la complex.
Prin varietatea temelor abordate, auxiliarul se constituie într-un instrument eficient de evaluare în perioada recapitulărilor de la sfârşit de an şcolar. Pentru uşurinţa evaluării au fost introduşi descriptori de performanţă şi itemi de autoevaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.