Teste pentru succes. LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Clasa a VIII-a - Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corches, Laura-Maria Ierulescu

Teste pentru succes. LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Clasa a VIII-a - Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corches, Laura-Maria Ierulescu
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 9786060760467
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 272

DESCRIERE

DESCRIERE

Lucrarea este in conformitate cu programa scolara de Evaluarea Nationala pentru absolventii clasei a VIII-a, in anul scolar 2020-2021, la disciplina limba si literatura romana, aprobata prin Ordinul Ministerului Educatiei nr. 3237/05. 02. 2021.

Volumul de fata se adreseaza elevilor clasei a VIII-a care se pregatesc pentru evaluarea nationala. Este conceput in conformitate cu programa pentru examen modificata in februarie 2021, iar testele sunt structurate asemanator cu modelul publicat pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii. 

Volumul cuprinde recomandari generale privind proba de limba si literatura romana, in care sunt prezentate cerintele posibile pentru fiecare subiect, sugestii de abordare a fiecarui tip de item, sfaturi privind rezolvarea modelului publicat de minister, 25 de teste de antrenament, urmate de bareme detaliate pentru fiecare test. Dupa rezolvarea fiecarei probe, elevii isi pot aprecia lucrarea, pe baza unei fise de autoevaluare care ii ajuta sa identifice aspectele pe care trebuie sa le aprofundeze. In anexa, este inclusa programa de examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0435 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.